Un centenar d’infants de Cerdanyola, protagonistes de l’espectacle de música i dansa aèria ‘Un Castell de Conte’

Amb motiu de la quinzena edició l’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès proposa un espectacle innovador i participatiu anomenat ‘Un Castell de Conte’. El concert, que per primera vegada comptarà amb dues funcions els dies 30 de juny i 1 de juliol de 2016 a les 22:00, implicarà, de manera directa o indirecta, a més de 1000 persones de totes les edats.

En l’edició d’enguany del Concert al Castell el fil musical de l’espectacle anirà a càrrec de la Banda simfònica i la Coral de l’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès (AMCV), amb un repertori clàssic d’obres basades en contes i llegendes tradicionals. Aquesta edició és la més participativa de totes, amb la implicació de dues escoles de Cerdanyola que han treballat, durant mesos, el concert a classe. Els de 4t d’ESO i 6è de Primària, quasi 100, pujaran a l’escenari i interpretaran les obres amb moviment escènic.

“Un Castell de Conte” presenta una proposta intergeneracional (des de 12 a 70 anys) i interdisciplinar (cant, música, dansa aèria, moviment escènic) que visibilitza el potencial cultural de la comarca. Una gran novetat és l’esmentada dansa aèria, realitzada per Adriana Segurado, qui també s’ha encarregat de la composició narrativa i escénica de l’espectacle.

Gerard Pastor s’acomiada

Gerard Pastor, el conegut director de les darreres edicions del Concert al Castell, dirigirà, per última vegada, a la banda cerdanyolenca als jardins del Castell de Sant Marçal. Gerard Pastor continuarà la seva carrera musical en altres projectes. L’any passat va dirigir “Old Broadway”, un concert que pots reviure amb aquest vídeo:

 

Comparteix: