L’Esplai Clupi demana suport per recuperar la casa de colònies

L’Escplai Clupi ha iniciat una campanya per aconseguir els diners necessaris per recuperar la seva casa de colònies després d’haver patit un robatori.

Després de patir un robatori de grans dimensions a la casa de colònies que utilitza l’Esplai Clupi, l’equip de monitores voluntàries que en formen part del casal ha decidit no enfonsar-se i superar, probablement, el repte més important que han hagut d’afrontar els últims anys. Per aconseguir-ho, han iniciat una campanya on esperen recaptar els diners necessaris per reposar tot el que falta a la casa amb l’objectiu de poder realitzar colònies el proper 2 de juliol.

El temps se’ls tira a sobre i han d’actuar ràpidament, pel que necessiten recaptar els diners al més aviat possible amb l’objectiu de comprar el material que falta com abans millor. Per participar-hi, s’ha de fer una transferència al següent número de compte amb el vostre nom i cognoms a l’assumpte + la paraula “donació”:

ES59 0081 0002 48 0003626075 (Banc Sabadell)

Comptant danys, destrosses i material robat, en total necessiten 6.000 perquè tot torni a estar operatiu i es pugui seguir utilitzant la casa com fins ara.

Per aconseguir més informació de la campanya, de la casa de colònies i de l’Esplai Clupi, podeu accedir al següent web.

clupirobatori

 

Comparteix: