La PAH Cerdanyola canvia els portaveus

La PAH Cerdanyola ha fet una renovació i, amb l’acord unànime de la major part dels seus membres, s’ha decidit realitzar un canvi en els portaveus i direcció de la junta.

Imatge: AcampadaCDV

Imatge: AcampadaCDV

La majoria dels membres que formen part de la PAH Cerdanyola ha arribat a un consens de realitzar un canvi en els portaveus i direcció de la junta, responsable de la gestió, desenvolupament i comunicació. Ara la plataforma ha donat pas a nous integrants de la junta per realitzar aquestes tasques. La decisió s’ha notificat a les PAHs catalanes amb l’objectiu que sigui aprovada.

La PAH local agraeix la tasca que han realitzat durant els últims anys Javier Padilla, Montse Martínez i Manuel Reyes. Segons la PAH, “han fet una funció social impecable i combativa dins del nostre municipi prestant un servei d’assessorament i, sobretot, donant suport psicològic a un gran nombre de persones en la situació angoixant i crítica de la pèrdua del seu habitatge”.

Els nous portaveus de la PAH Cerdanyola són: Joan Muñoz Rovira, Agustí Ferrà Carbó, Manuel Fernández Palmeiro, Oscar Ivan Cando, Freddy Holguin Aspiazu, Martin Marcos Artigas, Jesús Tena, Raquel Fajardo Ruiz.

La renovació dels portaveus es realitza amb la finalitat de poder adequar l’estructura de la PAH A les pautes establertes en les normes internes de la plataforma, així com per donar un aire nou i una integració superior amb la resta de les PAHs del territori nacional.

Aquests canvis no varien els objectius de la PAH local: seguir treballant per totes aquelles persones del nostre municipi que ho necessitin en matèria d’habitatge.

Comparteix: