L’Ajuntament aporta 55.000 euros més a Cerdanyola Aparca

L’Ajuntament de Cerdanyola, juntament amb Construcciones Toro, han realitzat un nou ingrés de 55.000 euros a l’empresa mixta Cerdanyola Aparca, una empresa que, segons paraules de Carles Escolà, “mai serà rendible”.

cerdanyola aparcaManuel Buenaño, portaveu del grup municipal del partit popular, després de la junta de portaveus, va assenyalar que l’alcalde els va manifestar un principi d’acord amb Construcciones Toro de seguir allargant-li la vida a Cerdanyola Aparca, aportant 55.000 euros cada soci, com a mínim fins a finals de juny”. Ara aquest acord és una realitat. El consistori local ha aportat aquests 55.000 euros a Cerdanyola Aparca en una operació que no ha calgut debatre-la en el ple.

Buenaño considera que “de nou l’alcalde i el seu equip de govern incompleixen el seu programa electoral amb el qual es van presentar a les eleccions municipals de fa un any, en aportar diners públics a una societat que està en fallida des de fa una mica més de sis anys”. El portaveu popular reclama que “no es demori més la mort de Cerdanyola Aparca i acudeixin de manera immediata als jutjats del mercantil a presentar el corresponent concurs de creditors”.

Buenaño considera que “de nou l’alcalde baixa el cap davant CiU i ICV i accepta les peticions d’ells, quan el més lògic és que està empresa hauria d’estar liquidada des de fa ja uns anys”.

El PP no descarta accions legals

Buenaño ha assenyalat que “els serveis jurídics del partit ja estem estudiant tota la documentació relacionada amb Cerdanyola Aparca i amb aquesta nova injecció de diners públics a una empresa que sobreviu gràcies a les aportacions de tots els ciutadans de Cerdanyola. Ara com ara no descartem cap acció legal si veiem un possible delicte de malversació de diners públics”.

El canvi de Compromís

Compromís per Cerdanyola sempre ha defensat que la situació de Cerdanyola Aparca no es pot mantenir. Tal com deia als mitjans municipals Carles Escolà, “el nostre Ajuntament no pot continuar fent aportacions de capital d’aquesta quantia a fons perdut”. Pel que fa als aparcaments, Compromís indicava que “s’ha de buscar un va acordar amb la resta de propietaris i amb els creditors per arribar a una Solució definitiva ja que, en cas contrari, caldrà continuar fent aportacions de diners públics que es perdran, com els que s’han anat aportant Fins ara”.

Ara; però, ens trobem en una situació Molt diferent en la qual el partit liderat per Carles Escolà ha fet una nova Injecció de capital públic, tal com han fet els anteriors governs de la ciutat.

Comparteix: