Lilliput, un any omplint el carrer Sant Ramon de somnis i lletres

Ahir la llibreria infantil “Lilliput” va celebrar el seu primer any de vida, un any on ha omplert el carrer Sant Ramon de llibres, contacontes, presentacions… de somnis!

13254414_1597908300519624_3678317145810986218_n

Les imatges d’aquesta notícia pertanyen a Lilliput

“Lilliput és un projecte que va néixer sense saber que es faria realitat, un somni d’una, i una aposta valenta d’altra”. Així es defineixen al seu blog Nuria i Arantxa, dues educadores que, de cop i volta, van veure com hi havia una necessitat de crear a Cerdanyola un espai infantil amb caràcter, envoltat de llibres que arribessin a l’ànima, de joguines que agradessin tant a nens com a pares, d’il·lustracions per embellir casa nostra, de “xorradetes” d’aquelles que no necessitem però que ens fan feliços – expliquen les dues emprenedores.

Però Lilliput s’ha convertit en molt més que això. Lilliput és un espai de trobada cultural on nenes, nens, mares i pares poden aprendre juntes: presentacions de llibres, contacontes, xerrades o la “Carmanyola de Contes”, un espai on conèixer llibres nous, aprendre a treure tot el suc a les històries, a explicar-los als nens, a saber triar quin conte demana cada moment.

La llibreria Lilliput es troba al Carrer Sant Ramon 126. També les pots trobar per Facebook, Twitter i Blogspot.

Comparteix: