Mercat de les cooperatives del projecte Cultura Emprenedora a l’Escola

Les sis cooperatives cerdanyolenques creades aquest curs vendran els objectes d’artesania que han fabricat, el divendres 20 de maig al mercadal de Serraperera.

fotocooperatives2Aquest curs han estat tres els centres educatius de Cerdanyola que han participat en el projecte Cultura Emprenedora a l’Escola. S’han creat sis cooperatives, corresponents a les sis classes de cinquè de primària; La Cesca i Les manetes creatives de l’escola Serraperera, els 23 móns i Xarau Kids de l’escola Xarau i Pandibuïgas i Artibuïgas de l’escola Carles Buïgas. Cada classe disposarà d’una parada al mercadal de Serraperera del divendres 20 de maig entre les 10h i les 12h. Durant aquest temps, les cooperatives vendran els objectes d’artesania que han produït al llarg del curs.

Part dels beneficis obtinguts de la venda dels objectes es destinaran a accions solidàries a través de donacions a entitats de Cerdanyola o l’entorn com ara FADAM-Familiares y Amigos de Ángel Manzanares, Càritas, ADAC-Animals Cerdanyola…

Cultura Emprenedora a l’Escola

El projecte Cultura Emprenedora a l’Escola està promogut per la Diputació de Barcelona i impulsat per l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès. La finalitat d’aquest projecte d’innovació educativa és treballar el foment de la cultura emprenedora en el 5è curs de primària, per desenvolupar els valors, hàbits i capacitats clau vinculades a l’emprenedoria. El treball fet permet a l’alumnat passar per tots els estadis de creació d’una cooperativa. Han escollit el nom, el logo, els productes a fabricar, han fet els tràmits de constitució, han elaborat els productes i han pres totes les decisions pertinents.

Comparteix: