El govern municipal treballa en un pla d’inversions a quatre anys

Es preveuen actuacions immediates per a aquest any, alhora que es planifiquen les inversions municipals fins al 2019.

ajuntamentEl govern municipal treballa en la definició d’un pla d’inversions per dur a terme les actuacions més urgents i necessàries per a la ciutat. Malgrat el pressupost municipal es trobi prorrogat, l’executiu destinarà els recursos necessaris, mitjançant modificacions de crèdit, per afrontar les inversions que calen de manera prioritària a Cerdanyola del Vallès, els quals properament es donaran a conèixer.

Pressupost del 2017

Paral·lelament ja han començat els treballs d’elaboració del pressupost municipal per al 2017. L’’optimització de la despesa i dels recursos municipals, l’’obertura a la participació ciutadana, una fiscalitat distribuïda de manera justa entre les persones contribuents, el sanejament de les finances municipals i l’augment de les partides dedicades a l’atenció a les persones, són algunes de les línies que marquen la feina de composició del pressupost, alhora que es treballa per la recuperació d’alguns serveis municipals, actualment externalitzats.

Mentrestant, l’Ajuntament treballa amb el pressupost prorrogat del 2015. Una situació que es mantindrà fins a finals d’’any i que s’’estima que no tindrà impacte significatiu en la dinàmica pròpia de l’Ajuntament, gràcies a les modificacions de crèdit que es duran a terme per compensar l’’arquitectura pressupostària heretada de l’’anterior executiu.

Comparteix: