La Escalera presenta una edició inèdita de La Habana de la Màfia

Més d’una trentena de persones van assistir el passat dissabte al Centre Cultural de Ripollet per veure la darrera edició del documental “La Habana de la Mafia”, una edició “que ningú més tornarà a veure”, deia el seu director, Xavier Esteve.

habanamafiaL’Associació Cultural “La Escalera” va continuar dissabte amb les activitats programades pel seu cinquè aniversari. Aquest mes l’entitat va convidar a Ripollet a Xavier Esteve, director de l’Escola de Música i Dansa de Mollet, que venia a presentar la seva última edició del documental “La Habana de la Mafia”, un documental que ha estat nominada a la 35a edició del Festival Internacional de Cinema Llatinoamericà.

Les grans novetats d’aquesta edició és que s’ha reduït la durada del documental i s’han afegit escenes recreades per un grup de teatre de Mollet. Xavier esteve comentava, entre rialles, que “la persona que fa de prostituta al documental és la mateixa que va de Verge Maria als Pastorets”.

En acabar el visionat el públic assistent va tenir l’oportunitat de fer-li preguntes a Xavier Esteve, qui va comentar, entre altres coses, que va trigar dos anys en realitzar el documental i que l’ajuda de William Gàlvez li va facilitar molt la tasca. El director va comentar que aquesta és una edició única que “només la van veure qui va assistir a Ripollet el dissabte”. En els mesos vinents es presentarà l’edició definitiva.

Pròxim acte: “México Canta”

El pròxim acte de “La Escalera” serà “México Canta”, un concert que es realitzarà el dissabte 16 de juliol al pati del Centre Cultural de Ripollet. Aquest concert que estava programat per fer-ho a Cerdanyola, però a causa de les dificultats que posava l’Ajuntament, van decidir realitzar-ho a la ciutat veïna.

25 anys a l’Escola de Música

L’Escola de Música i Dansa de Mollet celebra 25 anys, els mateixos que Xavier Esteve porta a la seva direcció. Per aquest motiu, l’Escola Municipal estan realitzant un ambiciós programa d’activitats que va començar el passat 22 d’abril i finalitzarà el 21 de juny. Al llarg d’aquests 25 anys han passat per l’Escola 1.300 alumnes, la majoria de Mollet. Actualment n’hi ha 400, 300 a l’escola de música i 100 a la de dansa.

Programa del 25è aniversari.

Comparteix: