L’arista local Marutxi Beaumont col·labora amb Proactiva Open Arms

Avui a les 20hores es presenta al B’Art de l’Ateneu l’exposició “Europa, els colors de la vergonya”, una exposició que vol ser un reflex de la realitat que estan patint els refugiats.

cartell A3 marutxiMarutxi Beaumont presenta aquest vespre (20hores) la seva exposició “Europa, els colors de la vergonya”, una exposició que té una finalitat molt clara: ajudar a l’ONG Proactiva Open Arms. Per aquest motiu, l’autora entregarà íntegrament tot els diners recaptats de la venda a l’ONG.

Què és ProActiva Open Arms

ProActiva Open Arms és una ONG que va néixer gràcies a grans persones que formen part de l’empresa de Badalona Pro-Activa Services Aquàtics, una empresa de serveis integrals marítims experta en seguretat aquàtica. L’ONG va néixer en setembre de 2015. Quan va acabar la temporada d’estiu a les platges catalanes, Òscar Camps, director de l’ONG, va decidir anar amb el seu equip a les platges de Lesbos per col·laborar de forma desinteressada en el desembarcament dels refugiats. A dia d’avui aquesta ONG ja és tot un referent en l’ajuda als refugiats.

Un cerdanyolenc a l’ONG

Albert Roma, un veí del barri de les Fontetes, forma part de l’equip de ProActiva Open Arms. Cerdanyola Informa va realitzar-li un “Imprescindibles” on explica, en primera persona, la seva experiència a Lesbos.

 

Comparteix: