Aquest cap de setmana estarà ple de cultura a Cerdanyola

La música de la Jove Orquestra de Cerdanyola, el taller de joies reciclades del MAC i l’exposició de jocs i joguines de l’antiguitat al Museu de ca ‘Oliver ompliran de cultura la ciutat el proper cap de setmana.

joc cerdanyola

La Jove Orquestra de Cerdanyola proposa Un Viatge místic

El proper diumenge 8 de maig a les 12:00, la Jove Orquestra de Cerdanyola oferirà el concert Un viatge místic al Teatre Ateneu de la ciutat. Es tracta del gran concert anual de la JOC en un escenari emblemàtic de la ciutat.
Per l’ocasió la Jove Orquestra de Cerdanyola uneix les seves forces a les de l’Orquestra i els Cors de la UAB, el Cor de farmàcia de la UB, el Cor de cambra 7 de Música de Cerdanyola i el Cor Trobada. L’objectiu és demostrar que el missatge que ens arriba o el sentiment que experimentem amb la música pot ser d’àmbits diferents. La potencialitat d’unir-los permetrà al públic assistent gaudir al màxim del concert.

El programa escollit

La música té el poder de portar-nos a qualsevol món i fer-nos sentir sensacions des de la més íntima fins a la més grandiosa. Des de sempre els compositors han aprofitat aquesta meravellosa qualitat i ens han guiat pels seus camins.

En aquesta ocasió el viatge musical que proposa el concert començarà des del món màgic de Claude Debussy amb la ‘Danse sacrée et danse profane’, passant pel món íntim de l’ Eric Whitacre amb les ‘Five Hebrew Love Songs’ fins arribar a la grandiositat del ‘Magnificat’ de John Rutter.

Tot aquest cant a l’ànima s’interpretarà sota la direcció de Poire Vallvé i Ahmet Süleyman Bilgin amb el gran virtuosisme de l’arpista Esther Pinyol i les sopranos solistes Anna Cortijos i Cristina Reynés.

La regidora de Cultura, Helena Solà, ha rebut la presidenta de la JOC, Alba Barroso, coneixent de primera mà els detalls del concert. Solà ha valorat especialment l’esforç de l’entitat per unir diverses formacions musicals i fer possible un gran concert a la ciutat. La regidora de Cultura recomana a la ciutadania que gaudeixi del concert. Pel programa que presenta i especialment per donar suport a una orquestra formada per joves que treballen perquè la música tingui el paper que li escau a la ciutat.

Entrades
L’entrada general té un cost de 10€. Hi haurà entrades reduïdes per 8€ (menors 12 anys, majors de 65 anys i alumnes de l’Aulos). La venda anticipada d’entrades es fa a l’Ateneu (carrer de la Indústria, 38 – 40)

Portal de la JOC: http://www.orquestrajoc.net/

CartellTallerJoiesReciclades

El MAC ofereix un Taller de joies reciclades

El Museu d’Art de Cerdanyola-Can Domènech proposa un nou taller familiar per a elaborar joies reciclades. Les persones assistents a l’activitat aprendran a fer joies a partir de la reutilització de materials.

El taller es farà el diumenge 8 de maig entre les 12h i les 13:30h al Museu d’Art de Cerdanyola (carrer de Sant Martí, 88 / passatge del Llorer, 11). L’activitat, que és gratuïta, està adreçada a un públic familiar, a partir de sis anys. Les places són limitades i per a fer la reserva de les mateixes cal trucar al telèfon 935 914 130 de dimarts a dissabte de 17h a 20h i diumenge d’11h a 14h.

Visita guiada a l’exposició Jocs i joguines de l’antiguitat

El proper diumenge dia 8 de maig serà el darrer dia que es podrà visitar l’exposició “Jocs i joguines a l’antiguitat” que ha acollit el Museu de Ca n’Oliver des del 3 de març.

Per tancar l’exposició el dissabte 7 de maig a les 18.30 h es farà la darrera visita guiada durant la qual les persones participants descobriran que allò que feien servir els infants fa dos mil anys i els jocs amb els quals s’entretenien els adults no són tan diferents d’ara. Aquesta mateixa visita es fa cada dijous a la mateixa hora. L’activitat és gratuïta i no cal inscripció.

Comparteix: