Oci i lluita a les 17es Festes Majors Alternatives

Les Festes Majors Alternatives tanquen la seva dissetena edició amb un gran èxit i tornant a demostrar que l’autogestió és possible per organitzar unes festes 100% populars.

El divendres 29 d’abril va donar pas a l’inici de les 17es Festes Majors Alternatives de Cerdanyola, celebrades enguany a la Plaça dels Horts, on es va celebrar la primera edició alternativa l’any 2000. Aquest any, la temàtica de les FMA  girava entorn els muntatges policials, prestant especial atenció al cas de l’Àlex i l’Andrea.

fma1

La festa va començar a les 22 hores amb un sopar popular que va donar pas als concerts de The Clothians, Komba’t i, el més esperat de tots i que va acabar sent el gran èxit de la nit de divendres a la ciutat: “Manolo kabezabolo y los ke no dan pie kon bolo”.

La festa va continuar el dissabte 30 d’abril amb un vermut musical amenitzat per Pelogruesoul, un grup de Santa Coloma format per Joaquin Dolyenko, Txetxu Olazogoita i la potent i meravellosa veu d’Esmeralda Colette. A continuació les assistents van poder gaudir d’una excel·lent paella acompanyada d’una amanida i un bon ví: el lloc, la companyia i els ingredients ideals per fer poble!

A les 20 h del vespre la música va deixar pas al teatre. La companyia Planet Impro tornava a les Festes Majors Alternatives amb cinc petites obres de teatre carregades d’humor i improvisació on el públic era el guionista!

I a la nit, després del sopar, la música va tornar a ser la protagonista de la Plaça dels Horts, aquesta vegada amb la companyia de “Malos Tragos”, “Penadas por Ley”, “La Tara”, “Presas del Produkto” i “P.D. A SKAR”. Totes elles van estar sonant fins a la matinada, alhora que el poble gaudia sense treva.

Com cada any, les Festes Majors Alternatives tornaven a ser tot un èxit, demostrant, un any més, que és un projecte consolidat a la nostra vila com una alternativa real i autogestionada: unes festes 100% populars.

Comparteix: