Programa de la festa major “Roser de Maig”

La Festa Major del Roser de Maig comença avui divendres amb una gran novetat: ja no és una festa privatitzada i es basarà en valors com l’ecologisme, la diversitat, la solidaritat, el feminisme i la responsabilitat.

El Roser de Maig d’enguany es presenta com un primer pas cap a un model de festa popular organitzada per la ciutadania i amb una oferta plena d’activitats i novetats. La festa s’ha organitzat durant nou mesos gràcies a la coordinació del Consell Municipal de Cultura.

Per primera vegada, aquestes festes, i gràcies a La Figa Rebel i al Centre d’Informació, Atenció i Recursos per a Dones (CIARD), tindran un protocol “Per unes festes lliures de violències heteropatriarcals”. Es tracta d’una iniciativa que pretén prevenir i en el cas que sigui necessari, actuar, davant de possibles situacions d’agressions per raó de gènere i/o orientació afectiu- sexual.

Amb motiu de les festes locals, Cerdanyola Informa tornarà a l’activitat el dimarts 3 de maig.

Programa de la Festa Major.

Programa esportiu.

Tal com informa el portal de l’Ajuntament, les festes afectaran la circulació de vehicles per alguns dels carrers de la ciutat, entre les quals destaquen:

  • Fira d’atraccions: Del dia 29 d’abril al 2 de maig. Per l’ocupació del passeig d’Horta es modifica el recorregut del servei urbà pels carrers de Jaume Mimó i de la Martinica fins a l’A vinguda de la Primavera i s’anul·la la parada de passeig d’Horta.
  • Mercat Modernista: Des de les 15 hores del 29 d’abril fins les 0 hores del 2 de maig. Per l’o cupació de l’avinguda de Sant Iscle els serveis provinents de la Carretera de Barcelona modifiquen els recorreguts per l’Avinguda de Catalunya i Francesc Layret fins al passeig de Cordelles (e3, B2, B4 i N62) i en direcció Sant Cugat amb el mateix itinerari fins al carrer de Lluís Companys (A4 i B7). S’anul·len les parades de l’Avinguda de la Primavera / Acàcies i Sant Iscle i s’estableix parada provisional al passeig de Cordelles / carrer de Sant Salvador.

Les activitats itinerants (Correfoc, Cercaviles, etc.) poden ocasionar afectacions parcials quan el seu pas coincideixi amb el transport públic.

Amb motiu del Castell de Focs el divendres 29 d’abril, entre les 21:30 i les 23 hores, restarà tallat al trànsit els voltants de la plaça de l’Estatut.

Afectacions-trànsit

Comparteix: