L’Escola d’Arts Plàstiques de l’Ateneu inicia una acció amb ocells especials

L’Ateneu de Cerdanyola va aparèixer el dia de Sant Jordi ple d’ocells decoratius… l’acció continuarà durant els propers dies i apareixeran ocells per diferents indrets de la ciutat fins els dies de la Festa Major del Roser de Maig.

Ocells_paperL’Escola d’Arts Plàstiques de l’Ateneu ha engegat la iniciativa ‘Piulada’, que consisteix en un seguit d’accions que faran aparèixer ocells decoratius a diferents punts de Cerdanyola. L’objectiu d’aquest projecte és estar presents en moments puntuals de la ciutat, com és el cas de Sant Jordi o la Festa Major del Roser de Maig. Precisament el dia de Sant Jordi va ser quan van aparèixer els primers ocells, aquests són de paper i materials reciclats i decoren l’interior de l’Ateneu. També han aparegut ocells, aquests de fang i ferro, a la plaça de Marconi.

Durant els propers dies podrien aparèixer més ocells de plàstic i altres materials en diferents indrets de la ciutat. En aquesta activitat han participat l’alumnat de l’escola d’Arts Plàstiques de manera voluntària, ja que no es feia des de les aules. Les persones que han volgut participar han rebut unes instruccions molt fàcils per poder fer un ocell i participar en la iniciativa.

Comparteix: