L’Oficina d’Atenció Ciutadana bat el rècord d’atencions diàries

L’Oficina d’Atenció Ciutadana va batre el passat 20 d’abril el seu rècord d’atencions diàries, amb un total de 328 peticions.

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

La coincidència en el temps del període de presentació de les beques escolars i dels processos selectius per a les dotze borses de treballs convocades per l’Ajuntament, ha fet que entre el 29 de març i el 21 d’abril, l’Oficina d’Atenció Ciutadana hagi fet 3.895 atencions, amb una mitjana de 216 diàries. Les xifres es van incrementar encara més entre el 18 i 21 d’abril, quan la mitjana d’a tencions diàries va ser de 295. El dia amb rècord d’atencions va ser el passat 20 d’abril, quan el personal de l’OAC va atendre 328 peticions. La mitjana anual de l’any 2015 va ser de 150 atencions diàries, aproximadament la meitat que les registrades durant la darrera setmana.

Aquest increment d’atencions va fer que es reforcés el torn de tarda del servei per així poder donar resposta a totes les peticions de la ciutadania.

L’Oficina d’Atenció Ciutadana es troba a les dependències de l’Ajuntament de Cerdanyola i el seu horari és de dilluns a divendres de 8:30h a 19h, de forma ininterrompuda. L’OAC ofereix tota la informació disponible sobre l’administració municipal i la ciutat, així com la possibilitat de tramitar de manera integrada la majoria de les gestions municipals. L’OAC té funcions de registre general i de finestreta única. Per tant, s’hi poden presentar totes les sol·licituds i documents que s’adrecin a l’Ajuntament, així com aquelles que s’adrecin a òrgans de l’Administració General de l’Estat i de l’Administració de la Generalitat de Catalunya o a les entitats de dret públic vinculades o dependents d’aquestes administracions.

Comparteix: