L’Esbart et convida a ballar la Polca de Cerdanyola!

L’Esbart Sant Marçal us convida un any més a que participeu a ballar la Polca de Cerdanyola, així que, si encara no us la sabeu i la voleu aprendre, us esperen tots els dimarts d’abril a les 21h a l’Ateneu.

La Polca de CerdanyolaNo cal saber ballar, només s’ha de tenir ganes de passar-s’ho bé, voler aprendre i assistir als assajos per tal de poder participar a la Ballada Popular de la Polca de Cerdanyola que es realitzarà diumenge 1 de maig a la plaça Abat Oliba.

El fet de participar en aquesta ballada popular també és una bona manera d’implicar-se en la Festa Major de la nostra ciutat, el Roser de Maig, i descobrir nous actes on poder participar de forma voluntària per tal de gaudir a través de la dansa aprenent la Polca de Cerdanyola.

La Polca de Cerdanyola és un ball tradicional que es va estrenar a l’any 1955 amb música original del compositor cerdanyolenc Sebastià Garriga i amb la coreografia d’Àlvar Francisco. A més, és l’himne de la nostra Mostra de Dansa i és un ball molt significatiu per a l’Esbart i per a la ciutat. Per tant, l’Esbart ofereix a les cerdanyolenques a que aneu a ballar-la amb elles.

Comparteix: