Dos cerdanyolencs a la nova directiva de Súmate

Súmate ha renovat la seva junta directiva amb la incorporació de Jose Luís Clavero com a president i Marc Santín com a secretari. Els dos són veïns de Cerdanyola.

claveroEl fins ara membre de la direcció, José María Clavero, és el nou president de Súmate després de ser escollit per unanimitat per l’assemblea general celebrada ahir a les Cotxeres de Sants. Nascut a Osca, fundador de la primera comissió del Personal No Docent (PND) de la UAB al 1973, de les Comissions Culturals de Medicina en el 1978, afiliat a CCOO des de 1983 fins a 2013 i membre del PSUC del 1979 al1983 recull el testimoni d’Eduardo Reis.

Clavero ha manifestat el seu compromís per afrontar aquesta nova etapa de caràcter continuista per aconseguir amb tots els actors polítics la República catalana: “La República serà catalana o no serà”. En aquest sentit, Chema ha fet una crida a ICV-EUiA, Podem, en comú Podem i Catalunya Sí que és Pot perquè s’uneixin al procés constituent per fer una República catalana social i lliure.

El president sortint, Eduardo Reyes, s’ha acomiadat amb un discurs emotiu en què ha agraït el suport rebut “des del primer dia per fer que Súmate sigui un actiu més per fer realitat la República catalana” ja mostrat la seva total disposició per ajudar: “sempre estaré a la vostra disposició per a tot allò que necessiteu”.

L’assemblea general, a més d’escollir el nou president de l’entitat, ha aprovat unes reformes pressupostàries que contemplen la limitació de mandat, un codi ètic que promou la democràcia participativa interna, el reconeixement de la pluralitat, transversalitat, no instrumentalització política a més de concretar els fins socials per garantir la diversitat i pluralitat de la societat catalana

Comparteix: