Dimarts 19 d’abril, presentació del llibre “Banco de Alimentos: ¿Combatir el hambre con las sobras?”

El proper dimarts 19 d’abril (18:30h) es presenta el llibre “Banco de Alimentos”. ¿Combatir el hambre con las sobras?. Aquest acte està organitzat per la Universitat Popular de Cerdanyola del Vallès (UPCdv) i tindrà lloc a la Biblioteca Central (Sala Enric Granados).

 

L’acte sorgeix amb la necessitat de reflexionar més enllà del procés de distribució cartell acte banc dalimentsd’aliments com a model per combatre la probresa, observant altres aspectes menys coneguts, obrint així un espai de debat respetuós vers el tema.

Aquestes són les paraules amb que ens interpel·len els seus autors, Jordi Gascón i Xavier Montagut :

“La caridad puede combatir la pobreza alimentaria y, a la vez, reducir el desperdicio de alimentos? La fundación Banco de Alimentos así lo cree y lo promueve. Para demostrarlo nos anima a “seguir la comida” que distribuye y contemplar cómo termina en el usuario de sus servicios: personas que padecen pobreza alimentaria.
El presente libro, en cambio, propone “seguir el dinero” con el que se adquieren los productos que reparte el Banco de Alimentos. Una perspectiva distinta que nos descubre su simbiótica relación con la gran industria agroalimentaria: su principal beneficiario.”

La presentació del llibre que tindrà lloc el proper dimarts 19 d’abril a la Sala Enric Granados (Biblioteca Central).

Presentació: “Banco de Alimentos”. ¿Combatir el hambre con las sobras?

18:30h Benvinguda i mostra de llibres al voltant del tema.

19:00h Presentació del llibre: “Banco de Alimentos”. ¿Combatir el hambre con las sobras? A càrrec de Jordi Gascón, co-autor.

19:30h Col·loqui – debat.


banc_aliments

Més informació:
Universitat Popular de Cerdanyola del Vallès
[Facebook] [EVENT]
[Correu: universitatpopular.cdv@gmail.com]

Icària Editorial
[Web][Twitter][Facebook]
[Correu: icaria@icariaeditorial.com]

Comparteix: