Es publiquen els resultats de l’Informe de Comunicació on va participar Cerdanyola Informa

El Centre Reina Sofia sobre Adolescència i Joventut ha publicat els resultats del projecte de recerca “Els joves i el Tercer Sector de la Comunicació”, en el qual han participat 13 investigadores d’universitat de tot l’Estat i diferents mitjans de comunicació, entre els quals hi era Cerdanyola Informa.

CerdanyolaInforma_tabL’any 2015 Cerdanyola Informa va participar en un congrés per tractar el Tercer Sector de la Comunicació entre la joventut espanyola. Aquest congrés tenia la finalitat de realitzar un informe detallat del paper que juguen els joves en aquest sector. Aquest mes d’abril s’han publicat els resultats en un informe que us podeu descarregar en aquest enllaç.

El Tercer Sector de la Comunicació abasta mitjans gestionats per associacions o col·lectius sense ànim de lucre i que intenten garantir el dret a la informació. L’estudi ha analitzat les pràctiques comunicatives de 94 mitjans del tercer sector, ràdios, televisions, premsa i mitjans digitals. S’incideix, en concret, en dimensions com: el grau de participació juvenil, programes / seccions i enfocaments juvenils, nivell d’associacionisme i professionalització, i qualitat dels processos d’aprenentatge rebuts. L’estudi proposa recomanacions i propostes per a la innovació del tercer de la comunicació.

Comparteix: