La banda de l’AMC i Limba Ensemble donaran música al Concert de Sant Jordi

La Banda de l’Agrupació Musical de Cerdanyola farà el vespre de Sant Jordi un dels concerts més especials de la temporada. És la data que coincideix amb el naixement de la formació i de l’entitat l’any 1999. La cita serà el dissabte 23 d’abril de 2016 a l’Ateneu, a les 20:30h. Les entrades, no numerades i a un preu de 5 euros, es podran adquirir el mateix dia a la taquilla o anticipadament a l’Ateneu a partir del dilluns 18 d’abril.

Cartell_Sant Jordi_2016El concert estarà carregat d’estímuls. Serà l’últim Sant Jordi de Gerard Pastor com a director de la Banda, que estrenarà ni menys ni menys que tres moviments de la Suite de l’Ocell de Foc, d’Igor Stravinski. És, possiblement, l’obra més coneguda del compositor rus, una de les més representatives de la música clàssica del segle XX i, sens dubte, una de les més complexes que la formació fundadora de l’AMCV ha treballat en els seus 17 anys d’història. Al programa també hi haurà cabuda per dos mestres de la música de cinema: John Williams i James Horner.

L’esdeveniment també servirà per presentar la nova directora de la Banda a partir de la temporada que ve. Irene Delgado dirigirà dues peces i es donarà a conèixer al públic de Cerdanyola. Obrirà la vetllada el Limba Ensemble, un quartet de saxòfons format per alumnes del Conservatori Superior de Música del Liceu.

Aquest concert serà el primer d’un tercer trimestre frenètic en què la Banda de l’AMCV, entre d’altres coses, tindrà participació a la Festa Major del Roser de Maig (1 de maig a les 20:30h) i al tradicional i esperat 15è Concert al Castell de Sant Marçal, que enguany serà els dies 30 de juny i 1 de juliol de 2016.

Comparteix: