El “Satur” viu i present sempre per nosaltres

Commemoració del 40è aniversari de la constitució de l’Assemblea de Catalunya. Imatge: Cerdanyola Informa

Saturnino Bernal a la Commemoració del 40è aniversari de la constitució de l’Assemblea de Catalunya.               Imatge: Cerdanyola Informa

“No és un adéu per sempre, és sols adéu per un instant”

Saturnino Bernal, un dels nostres “Imprescindibles” ens ha deixat avui.
Quin dia millor per a un Republicà per dedicar-li aquest petit homenatge:

 

Tornem a publicar l’entrevista realitzada al “Satur” i a la Dolores al passat mes de desembre.

 

Dolores Sánchez i Saturnino Bernal, al tercer programa d’Imprescindibles

En aquesta nova edició dels imprescindibles us apropem a la Dolores Sánchez i al Saturnino Bernal, dos incansables de les lluites socials i sindicals.

Saturnino, treballador de la indústria del plàstic i Dolores, en el sector tèxtil. Tots dos ens faran conèixer de primera mà fets del moviment obrer local i del paper que hi van jugar moltes dones, les històries de les quals havien passat desapercebudes.

Imprescindibles és una secció de Cerdanyola Informa que té l’objectiu de recollir els testimonis de persones vinculades amb Cerdanyola en diversos àmbits: al món de l’activisme social, de la cultura, del cinema i del medi ambient, entre molts d’altres.

Volem posar veu i cara a persones de Cerdanyola amb moltes coses a dir. La nostra intenció és aprendre, conèixer i donar a conèixer, escoltant les experiències d’aquelles persones que al llarg de la seva vida han contribuït i lluitat per una societat més justa, més diversa, per la memòria del passat i l’avanç del futur.

Publicació notícia original: 8/12/15.

Comparteix: