L’ADAC necessita urgentment cases d’acollida

L’Associació d’Amics dels Animals de Cerdanyola (ADAC) està de gom a gom i fa una crida a la ciutadania per demanar cases d’acollida, ja que tenen vàries gates embarassades a punt de parir.

10959512_1388979414747119_4731396347926772878_nAcollir. Aquesta és la paraula clau. A aquest verb es dedica l’ADAC des de la seva fundació, però actualment estan sobrepassats i demanen que l’ampliació de la xarxa de voluntàries disposades a oferir cases d’acollida. En primavera i estiu acostumen a acumular-se ventrades de cadells de gat, just quan les adopcions i acollides flaquegen, motiu pel qual la situació es fa insostenible per l’ADAC.

Ser casa d’acollida és molt senzill. Només cal obrir les portes i el cor durant un temps, el que sigui, ja es tractin de pocs dies o mesos, a un animal que ho necessita. És una experiència enriquidora i que no s’oblida. Us animeu a compartir experiències amb un simpàtic animalet i ajudar a l’Associació d’Amics de Cerdanyola?

L’Associació d’Amics dels Animals de Cerdanyola

L’ADAC no és cap protectora, sinó una associació de voluntàries amants dels gats que dediquen part del seu temps lliure en ajudar-los. És per aquest motiu que no disposa de mitjans econòmics ni humans per fer-se càrrec de totes les sol·licituds que els hi arriben.

Per obtenir més informació del dia a dia de l’ADAC podeu posar-vos en contacte amb ells a través de la seva pàgina de Facebook o del seu correu electrònic (animalescerdanyola@hotmail.com).

Comparteix: