Compromís amplia el Govern amb ERC i CiU

El Govern de Cerdanyola tindrà set cares noves: les quatre regidores d’ERC i les tres de CiU.

cxcpacteciuicverc

Imatge: CxC (imatge de juliol 2015)

Ja és oficial. Les negociacions han terminat i, finalment, Compromís ha deixat entrar als partits que li van donar suport a la investidura – fins i tot a la dreta de CiU -. L’únic que s’ha volgut quedar fora, però que ha signat l’acord programàtic, és ICV-EUiA.

Tots els agents del pacte han presentat, conjuntament, el comunicat que reproduïm a continuació anunciant el pacte. El cartipàs i els detalls que vulguin donar, ho faran en els pròxims dies.

Les forces polítiques Compromís per Cerdanyola (CxC), Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) i Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) volem anunciar que hem arribat a un acord per a l’ampliació del govern de la ciutat encapçalat per l’alcalde Carles Escolà.

En els pròxims dies convocarem els mitjans de comunicació per explicar la composició d’un nou equip de govern municipal, que se sustentarà sobre un codi de bon govern i un acord programàtic subscrit també per ICV-EUiA.

L’enfortiment del Govern i l’acord programàtic de governabilitat contribuiran a garantir la fortalesa institucional necessària per encarar els reptes que la ciutat necessita. En aquest sentit, constatem que el diàleg i la voluntat d’arribar a acords per assolir un repte necessari i il·lusionant han estat i seran l’instrument bàsic que ens ha de permetre treballar plegats per un projecte de ciutat i conformar un equip de treball que pugui abordar les múltiples necessitats dels nostres veïns i veïnes.

Comparteix: