El govern modifica el pressupost prorrogat

En l’últim ple el Govern de Cerdanyola va aconseguir els suports necessaris per aprovar una modificació del pressupost prorrogat de 2015.

Compromís per Cerdanyola es va veure obligat a portar al ple una modificació de crèdit als pressupostos que té la ciutat i que representa una pròrroga dels pressupostos que va dissenyar l’anterior equip de govern (PSC-ICV-EUiA). Segons Jaumandreu, aquesta modificació s’ha fet per donar resposta a les necessitats del teixit social, cultural, empresarial i esportiu de la ciutat.

El regidor d’economia del Govern va anunciar que no s’han fet gaires modificacions respecte a altres anys, «pràcticament em fet el mateix», deia. El conjunt de les modificacions ascendeix a 928,823 euros destinats de la següent manera:

modificacio

Francisco Ortiz, del PSC, i Maria Valle, de C’s, van criticar aquesta modificació. Valle recordava que amb aquest govern hi a hagut una continuïtat tant en les ordenances com en els pressupostos, i que amb aquest punt «s’està donant per bona la gestió i els pressupostos anteriors». Per la seva banda, Ortiz considerava que aquestes modificacions eren a causa de la incapacitat del Govern per presentar un nou pressupost, motiu pel qual es veuen obligats a prorrogar el pressupost de 2015 i a fer modificacions. Ortiz va demanar deixar el punt sobre la taula per negociar un pressupost sencer, però finalment el punt es va aprovar amb els vots en contra del PP i PSC, l’abstenció de C’s i el vot favorable de la resta de grups.

Comparteix: