Cerdanyola acull la penúltima passejada del cicle ‘A cent cap als cent’

Collserola ha estat l’escenari de la penúltima passejada del cicle ‘A cent cap als cent’. La caminada, organitzada per l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, ha aplegat unes 120 persones.

caminada-3283El programa de la Diputació de Barcelona ‘A cent cap els cent’ va fer parada a Cerdanyola del Vallès el passat 7 d’abril. Aquell dia es va fer una passejada per la ciutat amb participants de La Llagosta, Torelló, Manresa i Cerdanyola del Vallès. La caminada es va iniciar al Complex Esportiu de Can Xarau, on l’alcalde, Carles Escolà, i la regidora d’Esports, Contxi Haro, van rebre a les persones participants. Aquestes van fer exercicis d’e scalfament, dirigits pels monitors del Can Xarau.

Passejant per Cerdanyola

Les persones participants sortiren de can Xarau i enfilaren direcció Collserola. Van passar per Can Catà, l’església de Sant Iscle de les Feixes , Can Coll, tornant pel barri de Montflorit, el Parc de la Riera, finalitzant al Camp Municipal de Futbol de Les Fontetes. Després, es dirigiren cap al pavelló de Can Xarau on van fer un dinar, que va acabar amb ball.

A cent cap als cent

El cicle de sortides ‘A cent cap als cent’ té com a objectiu que les persones grans puguin fer exercici mitjançant caminades curtes i de fàcil orografia. La jornada de cloenda del cicle de les passejades es farà el 10 de maig a Torelló i aplegarà els participants dels tots els municipis de la província de Barcelona.

Comparteix: