Campionat de Catalunya de Figures Obligatòries 2016

El Club Patinatge Artístic de Cerdanyola ha tornat a collir bons fruits al Campionat de Catalunya de Figures Obligatòries, amb una medalla de plata i quatre classificacions per al Campionat d’Espanya.

Campeonato de Catalunya FO 2016Medalla de plata i quatre classificacions per al Campionat de Figures Obligatòries d’Espanya. Aquest ha estat el resultat d’una magnífica jornada del Club Patinatge Artístic de Cerdanyola al Campionat de Catalunya celebrat a Mollet el passat Cap de Setmana.

El club cerdanyolenc es presentava amb set patinadores, fet que el club ja considerava com un èxit, ja que no és gens fàcil superar el all del campionat de Barcelona.  Les patinadores del CPACV van saber estar a l’altura i lluitar fins al final per una de les places que donaven la classificació per al pròxim Campionat d’Espanya i el podi.

El club destaca la medalla de plata aconseguida per Anna Ruiz i la classificació final per al campionat de Marta Rios, Claudia Borràs, Maria Soldevila i la mateixa Anna.

Resultats finals

Categoria Infantil, 10ª Marta Barranco.
Categoria juvenil, 2a Anna Ruiz, 5a Maria Soldevila, 10a Marta Rios i 13a Paula Navarro.
Categoria Júnior, 5a Claudia Borràs i 9a Diana M. Bran.

Valoració positiva

Alfred Alsinet, coordinador tècnic del CPACV, explicava la seva satisfacció general amb totes les patinadores: “ha estat un campionat molt competitiu i les patinadores han sabut lluitar per una bona classificació, Marta Barranc que debutava en un campionat d’aquest nivell ha estat massa discreta per al nivell que té, la novetat pesa i Anna Ruiz ha sabut posicionar-se molt bé des del principi i anar aguantant tota la pressió a què l’han sotmès els seus rivals que no ha estat poca”.

Ara toca seguir treballant en els entrenaments per poder arribar en les millors condicions al proper Campionat d’Espanya que es realitzarà a Cerdanyola del 22 al 24 d’abril, i on el CPACV podrà comptar amb un total de quatre representants.

Comparteix: