Kaosenlared celebra 15 anys

Aprofitant el 15è aniversari de kaosenlared el mitjà de comunicació ha llançat una campanya de crowdfunding per poder continuar 15 anys més.

kaosKaosenlared és un web d’informació independent que va néixer a Terrassa l’any 2001. Durant aquests quinze anys han proporcionat informació constant i diària d’acord a uns principis ideològics irrenunciables i s’ha convertit en el mitjà de comunicació alternatiu més llegit de l’estat espanyol, així com en tot un referent mediàtic per a un nombre cada vegada més gran de persones tant a aquesta banda de l’Atlàntic, com en gran part d’Amèrica Llatina. No obstant això, aquest creixement no garanteix per si mateix l’estabilitat econòmica que una web amb el seu actual volum de visites (60/100 mil diàries) necessita per al seu normal funcionament. Cal recordar que el treball realitzat quotidianament en el medi es fa en forma voluntària, amb aportacions dels mateixos integrants del col·lectiu i d’amics i amigues de Kaosenlared a través de donacions.

Campanya de crowdfunding

Kaosenlared torna a necessitar la teva ajuda i col·laboració per garantir la seva supervivència econòmica i la seva presència diària a la xarxa. Ara que han complert més de 15 anys des del seu naixement com a mitjà de contrainformació demanen un nou impuls per garantir la seva existència per molts anys més. Per això es veuen en la necessitat de llançar aquesta nova campanya de crowfunding en recerca del suport solidari dels que sempre han estat i segueixen sent el seu principal suport: Els seus lectors i lectores.

Per aquest motiu, Kaos ha llançat una campanya a Goteo adreçada a seguidors habituals com a nous lectors que acudeixin a la recerca d’informació que no van a trobar en els mitjans de comunicació tradicionals. L’objectiu de la campanya és garantir la supervivència del medi durant, almenys, un any més, i pot sufragar les despeses de servidors, informàtics, i en general totes les despeses relacionades amb el manteniment de la web. A més per primera vegada en 15 anys el mitjà vol contractar una persona mitja jornada per a la realització de tasques administratives, gestió de les xarxes socials i l’atenció de tots els correus de Kaos.

Un equip molt potent

Kaos és un col·lectiu sota la forma jurídica d’una Associació Cultural sense ànim de lucre integrat per un grup molt divers de periodistes, activistes socials, graduats en psicologia, filosofia, disseny gràfic i sociologia que gestionem la web.

El col·lectiu l’integren actualment nou persones residents tant a l’Estat espanyol com a Amèrica Llatina. La gestió de la web no els allunya dels carrers, de les manifestacions, de la presència en el dia a dia del poble que lluita. Al contrari. Són un mitjà d’informació contrahegemònica que participa i reflecteix les lluites socials, perquè són part. Entenen la comunicació social com una eina de lluita anticapitalista. Al llarg d’aquests 15 anys han travessat innombrables situacions de criminalització i repressió que han amenaçat la seva continuïtat però davant de cada un d’aquests moments la fermesa, el compromís i el suport que han rebut fan que avui puguin dir: A per altres 15 anys!

Comparteix: