“Siempre fuimos cuatro gatos”, el darrer treball d’Atrako a Mano Armada

La banda de punk rock antiautoritari de Cerdanyola, Atrako a Mano Armada, acaba de publicar el seu quart disc d’estudi, sota el títol “Siempre fuimos cuatro gatos”. El treball conté, segons el grup “ocho llescas de panktomaquet que te peinarán para atrás al tiempo que no dejarás de aullar sus pegadizos estribillos”.

 

Aquesta “nova criatura” acaba de sortir a la llum i ja hi ha diverses dates de presentació, com la que tindrà lloc el proper 8 d’abril a la Sala Circus de Cerdanyola al costat de bandes “germanes” com Karbunko i Último Rekurso.

 

 

atrako

Miguel, Furi, Félix i Wini

Atrako a Mano Armada és un projecte que va començar fa més de 15 anys a Cerdanyola de la mà de Joan, Rayco, Mofo, Dani i Félix. Durant aquests últims anys els seus acords han passat per diversos músics, fins arribar a la formació actual, que compta amb:  Miguel (Bateria i cors), Wini (Baix i cors), Furi (Guitarra i veus), Félix (Guitarra i veus) i Beno (Tècnic de so).

La banda té influències clàssiques com La Polla Records, RIP “i poc més…”, ironitza el grup. Aquests vallesans han tornat a la càrrega amb treball breu però compacte que destaca amb un mordaç disseny de portada i llibret i un alt contingut llibertari en les seves lletres. A tall d’exemple, el grup ha posat diversos temes: “Antiautoritarios” animaría al fachuzo más rancio a quemar todas sus banderas, “Hijos de la transición” hace su especial homenaje a l@s heroes/heroinas del 36 y “Orgullo de ser Mujer” da toda una patada en los huevos al patriarcado, en esta última, colaborando La Figa rebel, Colectivo Anti-Patriarcal de Cerdanyola.

“Siempre fuimos cuatro gatos” ha estat gravat, mesclat i produït a principis de 2015 en els estudis cerdanyolencs Wheel Sound Studio. del conegut Txosse Ruiz. De l’edició i la distribició s’han encarregat diversos segells, com Kamilosetas Muskaria, Toxiko Records, El Lokal, Sarna Social, Potencial Hardcore i la pròpia banda i adoptats per Rebel Sound Booking “para movernos por cualquier estado al que nos dejen entrar (de momento)”- diu el grup.

Per escoltar-lo, descarregar-lo o fer-te amb una còpia pots entrar a aquesta AQUÍ.

Més informació:
Atrako a Mano Armada
[CONCERT Esdeveniment Facebook]

[Web] [Bandcamp] [Facebook]

 

 

 
Comparteix: