L’alcalde es reuneix amb el Conseller d’Empresa i Coneixement

La reunió, celebrada la setmana passada, va servir com a primera presa de contacte i en ella es van abordar temes d’interès per a la ciutat.

Imatge: ElCugatenc

Imatge: ElCugatenc

L’alcalde, Carles Escola, va mantenir ahir una reunió de treball amb el conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget. En la reunió, que va ser una primera presa de contacte, es va parlar sobre el Consorci del Centre Direccional i l’impacte que pot tenir el desenvolupament de les zones comercials en el petit comerç de la ciutat. L’alcalde i el conseller van debatre de com situar Cerdanyola en el mapa de les inversions de noves empreses a través de la tasca que fa el Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.

Durant la reunió també es va tractar el projecte de recuperació d’alguns dels polígons industrials de Cerdanyola, entre aquests els de la Clota, Polizur i La Bòbila. Carles Escolà destaca la importància de dinamitzar aquests polígons industrials doncs “no han comptat des de fa anys amb les inversions necessàries i per a nosaltres és una inversió estratègica per a la recuperació econòmica de la ciutat i la creació de llocs de treball”. Carles Escolà valora la reunió de forma positiva, sobretot la intenció de totes dues parts de tenir una major comunicació sobre els temes que afecten a Cerdanyola.

Comparteix: