Cerdanyola es prepara per a un Sant Jordi ple d’activitats per a tots els públics

Al voltant del dia de Sant Jordi l’agenda d’activitats a la ciutat s’omple d’actes literaris, teatrals, culturals… Més d’una trentena d’activitats per embolcallar el Dia del Llibre i la Fira de les Roses, símbols de la cultura i l’amor.

Imatge: El Perla

Imatge: El Perla

El dia de Sant Jordi, la plaça de l’Abat Oliba es tornarà a vestir de llarg per acollir les parades de llibres i roses. Paral·lelament se celebrarà la Marató de Lectura, que enguany arribarà a la seva 15a edició, es dedicarà a la figura de Ramon Llull i inclourà nombroses activitats durant el dia. Però no només el dia 23 d’abril els llibres seran els protagonistes, durant tot el mes hi ha diverses presentacions programades. El dissabte 2 d’abril dos escriptors cerdanyolencs, Raül Córdoba i Raúl Romero presentaran el llibre Vive tu sueño y no sueñes tu vida. El dilluns 18 d’abril, Isidre Grau presentarà el seu darrer llibre Primer paisatge-Memòries d’infància ficcionades, amb Cerdanyola de fons. El Cafè amb lletres del mes d’abril, que tindrà lloc el dijous 21, portarà a Cerdanyola a Rafel Nadal que parlarà de la seva obra La maledicció dels Palmisano. L’historiador local, Miquel Sánchez presentarà, el dimecres 27 d’abril, Berenguer de Saltells, Matar per la dignitat. A més, el dijous 5 de maig es donaran a conèixer els guanyadors dels Premis Literaris de Cerdanyola del Vallès 2016.

Per a qui no tingui suficient amb la presentació de llibres, el dimecres 20 d’abril, la Biblioteca Central de Cerdanyola oferirà el taller d’escriptura Treu el llibre que portes dins a càrrec de l’ Ada Castells. Per a participar en aquest taller cal inscripció prèvia trucant 93.580.76.02

No tot seran llibres durant l’abril, l’agenda d’activitats de Sant Jordi arrenca el divendres 1 amb la posada en escena de l’obra de teatre Sócrates, juicio y muerte de un ciudadano, interpretada, entre d’altres, per Josep Maria Pou. El divendres 15 d’abril, el teatre tornarà a ser protagonista amb la representació de l’adaptació de la novel·la Un cel de plom.

Entre l’11 i el 30 d’abril, la Biblioteca Central de Cerdanyola, acollirà dues exposicions dedicades a Ramon Llull. Una mostra d’il·lustracions d’ El llibre de les bèsties i una exposició bibliogràfica sobre l’obra del mateix Ramon Llull.

Comparteix: