Cerdanyola Informa abandona el Consell Municipal de Comunicació

Cerdanyola Informa ha decidit abandonar el Consell Municipal de Comunicació, un òrgan que es va constituir en l’anterior mandat i ha caigut en l’oblit.

riu secEl Consell Municipal de Comunicació és un òrgan municipal que es va constituir el 13 de febrer de 2015 amb l’objectiu d’elaborar un estatut de redacció dels mitjans de comunicació públics de l’Ajuntament de Cerdanyola. A més a més, tenia sobre la taula l’estudi dels diferents mitjans municipals per tractar possibles modificacions.

El que semblava una eina útil i participativa s’ha convertit en un òrgan abandonat. I és que la darrera reunió de treball de la Comissió de Comunicació es va realitzar el 20 d’abril de 2015 – fa onze mesos, i de la qual encara no s’ha enviat l’acta-. L’últim contacte que van tenir els membres del Consell amb el Govern va ser el dia 13 de juliol en una reunió curta de presentació – no de treball- del nou president del Consell, Maurici Jaumandreu.

Continuem sense el que demanàvem

Des de Cerdanyola Informa sempre hem demanat que la revista Riu Sec torni a anar acompanyada del tríptic on apareixien les votacions de tots els punts de l’ordre del dia dels plens. La Revista Riu Sec ha canviat, però la facilitat de que la ciutadania pugui veure que voten els seus representants al ple no.

Cerdanyola Informa abandona el Consell

Cerdanyola Informa, que era membre del Consell amb veu – però no amb vot – ha decidit abandonar un òrgan que no acaba d’arrencar, i creu que “és una falta de respecte que s’hagin realitzat canvis importants en matèria de comunicació sense consultar ni informar al Consell”. És el cas de la revista municipal «Riu Sec», que ha canviat el format i s’han afegit nous apartats sense que el Consell rebés cap informació.

Cerdanyola Informa entenia aquest Consell com “una eina de participació ciutadana en matèria comunicativa, però el temps ha evidenciat que els canvis que s’estan fent no estan comptant amb l’òrgan”.

Comparteix: