“Wom Trio” omple el MAC de música

Ahir el grup “Wom Trio” va omplir el Museu d’Art de Cerdanyola de música, dintre dels actes de commemoració del dia de la dona treballadora.

Ahir Cerdanyola va tenir l’oportunitat de descobrir “Wom Trio”, un trio fantàstic de dones que van fer gaudir amb una gran selecció musical al públic assistent, que va tenir la possibilitat d’interactuar amb les artistes obrint un format que va anar més enllà del propi que genera un espai musical.

El concert tancava amb una peça dedicada a l’artista local Elisa Arimany, que ha estat present per a la inauguració d’una exposició dedicada a la seva obra i que avui s’inaugurava. Aquesta exposició vol ser un homenatge a la seva persona i com artista de les arts plàstiques, vinculada a l’associació que tenim a Cerdanyola. Elisa Arimany va ser promotora d’aquesta associació i de l’activitat que cada any se celebra exposant les obres d’ artistes plàstics al carrer durant tota una jornada.

L’artista va dirigir unes paraules abans de passar a veure l’exposició que restarà durant un temps al MAC i que recomanem d’anar a visitar. Aquesta exposició vol ser la primera d’una sèrie que estarà dedicada a artistes locals i que significa i significaran el reconeixement de la ciutat al seu treball com a persones i com a artistes.

Comparteix: