Es posa en marxa el 40è aniversari del Congrés de Cultura Catalana

El passat divendres dia 11 es realitzà una trobada del grup impulsor de la celebració del 40è aniversari del Congrés de Cultura Catalana.

congresA Cerdanyola l’any 1976, es van fer diverses activitats des d’una primera xerrada a campanyes diverses pel català a l’escola, a les empreses i al carrer. Al novembre del 1977 es va concloure el congrés amb un gran acte a Barcelona.

El grup impulsor de la commemoració vol fer al voltant del mes de juny uns actes de recordatori: Una xerrada amb els mateixos ponents que fa 40 anys, una publicació de materials, una exposició i d’altres relacionats amb el congrés i la cultura catalana.

La Comissió organitzadora demana a la ciutadania que va participar i tinguin principalment documentació fotogràfica que es posin en contacte amb Albert Lázaro al correu numifil@gmail.com o al telèfon 936920731.

Comparteix: