Lliurament dels premis del 46è Concurs d’Aparadors

La setmana passada es van lliurar a la botiga local “Somnis de Llana” el primer premi del Concurs d’Aparadors de Nadal per segon any consecutiu.

La botiga Somnis de Llana, situada al passeig de Cordelles, 29, ha rebut per segon any consecutiu el premi del concurs d’Aparadors de Nadal, que enguany arribava a la seva 46a edició. La primera Tinent d’Alcaldia ha assistit a l’acte de lliurament on la responsable de la botiga ha recollit el premi. Durant el passat Nadal va ser l’alcalde, Carles Escolà, qui va notificar la deliberació del jurat en una visita a l’establiment local.

Somnis de Llana és una botiga-taller especialitzada en llanes on s’imparteixen molts tallers. Aquest comerç va guarnir les baranes del pont del riu Sec entre l’avinguda de Catalunya i el carrer de Francesc Layret durant la passada Festa Major del Roser de Maig, en una acció d’Urban Knitting fetes amb llana que van ser molt ben acollides per la ciutadania.

Una botiga que omple de colors la ciutat

La Diada de Sant Jordi de 2015 Somnis de Llana va realitzar una activitat oberta a tota la ciutadania per decorar un dels ponts que passa per sobre del Riu Sec. Abans d’això ja van organitzar altres activitats per decorar amb llanes de colors alguns dels arbres del Passeig Cordelles.

Comparteix: