Cerdanyola Informa reparteix entrades per al concert “Cinc anys caminant juntes”

Cerdanyola Informa, com a col·laboradora de l’Associació de Música d’Autor “La Escalera”, reparteix entrades per al concert “5 anys caminant juntes”, on actuaran cantautores i cantautors per celebrar els cinc anys de l’associació cultural.

Després del gran èxit que va tenir “La Escalera” en el seu homenatge a Silvio Rodriguez, realitzat en 2013, l’associació cultural torna al Teatre Auditori de Ripollet amb “Cinc anys caminant juntes”, un concert ple de cantautors i cantautores que omplen sales a Barcelona i que s’escolten a Cadena Dial, com Permiso de la Dama.

Els lectors i lectores de Cerdanyola Informa tenen l’oportunidad d’assistir al concert enviant un email a cerdanyolainforma@gmail.com. Qui ho faci, podrà veure en directe a Patrycia, Alma de Boqueron, Lidia Uve, Permiso de la Dama, Nelson Poblete, Miguel Angel Bueno, Javi Jareño y Dani Bernal.

L’Associació “La Escalera”

La Escalera és una Associació de Música d’Autor sense ànim de lucre que té com a missió fomentar, difondre i promocionar la cançó d’Autor en general però, sobretot, fent èmfasi en la música d’autor combativa, portadora de la veu de totes les revolucions.

Tot va néixer d’un programa de ràdio

La Escalera va néixer com a una secció dins d’un programa de Ripollet Ràdio, amb el pas dels mesos, la secció es va convertir en un programa que en l’actualitat s’escolta tant a ràdios d’Espanya com a ràdios d’Amèrica Llatina. Pel programa de ràdio han passat més de 50 artistes, entre ells, Pancho Varona, María Rozalén, Marwan, Gema Cuellar, Permiso de la Dama i Pablo Guerrero.

concertescalera

Comparteix: