‘Noves dames del crim’, literatura negra i policial d’autoria femenina

El Cafè amb lletres de març descobrirà la literatura negra i policial de la mà de 13 escriptores, les que han participat en el llibre Noves dames del crim. Serà el 17 de març a les 19:30h a la Biblioteca Central de Cerdanyola.

novesdamesdelcrimAnna Maria Villalonga, co-autora i coordinadora de Noves dames del crim (editorial: Llibreria del delicte), visitarà Cerdanyola el 17 de març per a participar al Cafè amb lletres i ho farà acompanyada de Roser Cabré-Verdiell i Sílvia Romero, dues de les escriptores que han participat en aquest projecte. Totes tres parlaran sobre Noves dames del crim, un recull de 13 històries de 13 autores diferents, algunes repeteixen respecte Elles també maten, publicat al 2013, i unes altres s’estrenen a la literatura negra i policial.

Les noves dames del crim són: Isabel-Clara Simó, Rosa Ribas, Anna Moner, Isabel Franc, Elisenda Roca, Blanca Busquets, Roser Cabré-Verdiell, Montse Sanjuan, Sílvia Romero, Antònia Carré-Pons, Raquel Picolo, Gemma Pasqual-Escrivà i Anna Maria Villalonga. Totes elles trenen trames de característiques força diferents amb relats urbans, rurals, truculents i gòtics, dones amb ànsia de revenja, assassins refinats, despietats, màfies organitzades…

La pròxima sessió del Cafè amb lletres serà el dijous 17 de març, a les 19:30h, a la Biblioteca Central de Cerdanyola. Durant l’acte, la Llibreria L’Aranya vendrà exemplars del llibre Noves dames del crim.

Comparteix: