Aquest Roser de Maig torna el Holly Roser

Després del gran èxit que va tenir l’any passat el Holly, iniciativa de l’Esplai del Roser, les organitzadores han tornat a programar, per al Roser de Maig d’engany, una nova edició d’aquesta festa de colors.

12771720_965367326881550_3545530047309736819_o

El Parc del Turonet serà l’escenari del Holi, activitat organitzada per l’Esplai del Roser i inclosa dins la programació de la Festa Major del Roser de Maig, que se celebrarà entre el 29 d’abril i el 2 de maig a la ciutat. L’Esplai el Roser presenta aquesta activitat amb moltes novetats i sorpreses i un objectiu: fer un Record Guiness Mundial.

El Holi, també conegut com el festival dels colors, és una antiga festa religiosa hindú que s’ha tornat molt popular. La celebració consisteix en llançar-se pols de colors brillants unes persones a altres com a símbol de felicitat per l’arribada de la primavera. A Cerdanyola, l’Esplai del Roser tornarà a organitzar un Holi després de l’èxit de la primera edició. Aquest any tindrà lloc el dissabte 30 d’abril a partir de les 11h al Parc del Turonet.

Durant el Holi d’enguany, l’Esplai del Roser vol fer el Rècord Guinness mundial construint el signe de la pau amb pols més gran del món. A més, l’activitat tornarà a formar part del projecte per l’educació per la pau en el

Imatge: Malco (Youtube)

Imatge: Malco (Youtube)

qual treballa l’Esplai del Roser i els recursos que s’obtindran de la venda del material per a la festa es destinaran a projectes que treballen amb persones víctimes de la guerra.

L’Esplai del Roser anirà informant de les novetats del Holi Roser 2016 a través del seu Facebook.

Vídeo: Malco (Youtube)

Comparteix: