Nova senyalització a les seus del Museu d’Història

Coincidint amb l’obertura al públic del jardí del Museu Ca n’Ortadó, en els darrers dies s’ha col·locat la nova senyalització de tres dels espais patrimonials del Museu d’Història de Cerdanyola.

museucerdanyolaDes d’ara l’església de Sant Iscle, l’ermita de Santa Maria de les Feixes i l’església Vella de Sant Martí disposaran d’una senyalització a l’entrada que indica que els vincula al Museu d’Història de Cerdanyola, els horaris, el règim de visites i el contacte per demanar informació.

També s’ha canviat el cartell que hi havia al Museu Ca n’Ortadó amb al nou calendari i horaris d’obertura del jardí, que a partir d’ara estarà obert des del 15 de març fins el 15 de novembre per tal d’incloure la Festa de Sant Martí i amb uns horaris que variaran segons l’època.

Aquest mes de març ja es pot la web del Museu i Poblat de Ca n’Oliver amb l’adreça www.cerdanyola.cat/museucanoliver. Es tracta d’una web senzilla, dissenyada pels tècnics del propi museu, que pretén proporcionar a les persones interessades la informació bàsica sobre Ca n’Oliver (història, excavacions, activitats, exposicions, serveis, etc. ).

La web també inclou un apartat dedicat a les altres seus del Museu d’Història de Cerdanyola i de les activitats relacionades amb el patrimoni cultural que s’organitzen a la ciutat des del museu. La web s’anirà ampliant i millorant a poc a poc, sobretot a partir dels suggeriments dels usuaris.

Comparteix: