Neix la Baixcarnyola, la baixada de carretons del Roser de maig

La comissió de festes recupera i incorpora al programa de la Festa Major una baixada de carretons.

Una de les novetats de la Festa Major Roser de maig 2016 és la Baixcarnyola, la Baixada de Carretons de Cerdanyola. Aquesta activitat entronca amb la tradició d’organitzar activitats semblants a la nostra ciutat. Com foren en el seu moment les baixades d’andròmines que organitzaren l’entitat Assemblea Lakelo, entitats veïnals o la que es munta a la Festa Major de Bellaterra, un dels plats forts del programa festiu.

Treball de la comissió de festes

Imatge: Joan Cebria

Imatge: Joan Cebria

La Baixcarnyola és una de les novetats del treball participatiu que s’està fent per dissenyar i organitzar la Festa Major d’enguany. La comissió de festes vol que aquesta activitat tingui un fort pes dins de la Festa Major.

Una baixada de carretons és una activitat que pretén acollir públic de diverses edats. Es tracta d’una competició d’andròmines on es premiarà des de la decoració fins la velocitat a la que vagi el carretó. L’organització anima tothom a participar i formar part de la primera Baixcarnyola.

Per a participar a la 1ª edició de la Baixcarnyola tan sols cal formar un grup d’entre una i cinc persones, anar a la plana web i inscriure’s, amb el corresponent carretó amb què es competirà. L’organització organitzarà uns tallers formatius que orientaran als grups que es formin sobre com començar a construir un carretó. S’han previst fer dues sessions de formació, els dies 9 i 16 d’abril. Es faran a l’Ateneu. Per a participar-hi cal inscriure’s al web de la baixada.

L’organització facilitarà tota la informació, que anirà actualitzant oportunament al portal

Comparteix: