Ciutadans insta al Govern que es commemori el Dia Europeu de les Víctimes del Terrorisme

Ciutadans (C ‘s) insta el govern de l’Ajuntament de Cerdanyola a que celebri un acte institucional per commemorar el Dia Europeu de les Víctimes del Terrorisme, divendres que ve dia 11 de març.

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

Ciutadans (C ‘s) insta el govern de l’Ajuntament de Cerdanyola a que celebri un acte institucional on puguin participar tots els partits polítics, per commemorar el Dia Europeu de les Víctimes del Terrorisme, i on puguin acudir totes aquelles persones que vulguin apropar-se a dignificar el record i reconfortar i donar suport al dolor dels seus familiars i amics.

Des de C ‘s Cerdanyola afirmen que “estem i estarem sempre al costat de les víctimes del terrorisme”, motiu pel qual han proposat  fer un acte institucional convocant als partits polítics del consistori on l’alcalde llegeixi un manifest en record de la memòria i dignitat de les víctimes.

Segons Ciutadans, “tots recordem en aquests dies els atemptats de l’11 de març a Madrid, l’atac a les Torres Bessones als EUA, l’horror viscut a París i tots aquells actes terroristes duts a terme al nostre país. És per això que no podem oblidar i hem de tenir un record per a totes les víctimes de la intransigència i l’odi fomentat per alguns que no creuen en la democràcia. També volem recordar que Catalunya ha estat una comunitat castigada pel terrorisme, amb un total de 120 víctimes mortals”.

Per al grup encapçalat per Maria Valle, “la llibertat d’expressió no pot quedar justificada amb pancartes que fereixen els sentiments d’altres persones. A la nostra ciutat no podem donar la benvinguda a qui ajuda a sembrar el terror, als que no condemnen la barbàrie i el terrorisme i als que el justifiquen en nom de la llibertat d’expressió”.

Per tot això Ciutadans crida posicionar-se o en un costat o en un altre, i conviden a la ciutadania a una concentració el proper divendres 11 de març a les 17h davant l’Ajuntament per “posicionar-te en aquest costat”.

Comparteix: