Obres de millora a les ‘casetes dels mestres’ a través d’un nou pla d’ocupació

L’Ajuntament de Cerdanyola, a través del Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica, ha posat en marxa un nou pla d’ocupació semestral que permetrà la rehabilitació de les ‘casetes dels mestres’ que es troben entre els carrers de Les Vinyes i de la Indústria.

casesmestresEls treballadors del nou Pla d’Ocupació ja estan treballant en la rehabilitació de les ‘cases dels mestres’ amb l’objectiu de millorar les seves instal·lacions generals i el seu aspecte exterior. Les tasques que s’estan portant a terme són, entre d’altres, la reparació o substitució de l’enllumenat interior i exterior; quadres elèctrics, llums d’emergència, focus i fluorescents. La reparació o substitució de les instal·lacions d’aigua i sanitaris; fuites, reparació de dipòsits, reparació i construcció de punts d’aigua. I el condicionament d’altres elements dels edificis; persianes, portes, canals exteriors. A l’exterior s’ha començat a substituir la tanca que envolta els edificis i més es condicionarà el jardí, restituint i reparant les jardineres i replantant l’espai.

L’objectiu d’aquest pla d’ocupació, un cop més, torna a ser doble; contribueix a afavorir la millora de la situació personal, social i econòmica de les set persones contractades, alhora que aquestes contribueixen, amb la seva feina, a fer de Cerdanyola del Vallès una ciutat més amable, segura i propera a la ciutadania.

Aquest programa està promogut pel Departament de Treball i Ocupació de Catalunya a través del Servei d’Ocupació de Catalunya, finançat pel Ministerio de Empleo y Seguridad Social i cofinançat per l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.

Comparteix: