El Club Patinatge Artístic continua sumant medalles

Magnífic resultat l’obtingut per les patinadores del Club Patinatge Artístic Cerdanyola al Campionat de Barcelona de Figures Obligatòries realitzat a Lliçà de Vall, de les categories d’Infantil, Cadet B i Juvenil B.

El Club Patinatge Artístic de Cerdanyola ha finalitzat un dur Campionat de Barcelona de Figures Obligatòries en el que ha aconseguit un magnífic palmarès: 4 podis i 7 patinadores classificades per al Campionat de Catalunya que es realitzés en Mollet el 2 i 3 d’abril i que donarà la classificació per al Campionat d’Espanya que es realitzés a Cerdanyola el 22, 23 i 24 d’abril.

En categoria Infantil Marta Barranc aconseguia la quarta posició i la classificació per al Campionat de Catalunya, per la seva banda la també debutant Carla Garcia aconseguia la plaça 24. En categoria Cadet B, Reyes Martin s’alçava amb la medalla de bronze i Carla Haro amb la cinquena plaça, ambdues debutaven aquest any en categoria. En Juvenil B, nova medalla per a les de Cerdanyola amb la tercera posició de Ruth Meiriño.

Alfred Alsinet coordinador tècnic del Club es trobava molt satisfet amb els resultats, matisant que no és fàcil classificar a tants patinadors per a un Campionat de Catalunya, tampoc aconseguir quatre podis, o que els que han debutat estiguin a un nivell tan alt, darrere de tot hi ha molta feina al dia a dia.

Comparteix: