Les treballadores de Delphi agraeixen el suport municipal

A l’audiència pública del mes de febrer les treballadores de Delphi van intervenir per agrair el suport dels Ajuntaments i demanar que es continuï treballant cap a la reindustrialització del Vallès.

delphiEl passat 4 de febrer l’empresa Delphi, situada a Sant Cugat, va comunicar a les seves treballadores que durant aquest 2016 aturaria l’activitat industrial i l’empresa tancaria. Aquest fet deixaria sense feina a 543 treballadores directes i uns 150 indirectes (empreses externes que treballen per Delphi). D’aquestes 543 treballadores, 57 són veïnes de Cerdanyola del Vallès.

Per aquest motiu, durant el ple es van aprovar mocions per donar suport municipal a totes aquestes afectades, motiu pel qual a l’audiència ciutadana un representant de les treballadores de l’empresa afectada va agrair el suport de la ciutadania i dels partits polítics, un fet important perquè “l’empresa sàpiga que esteu al darrere, que això no s’aturarà aquí i que tindrà la pressió dels grups municipals de tota la comarca”, deia el representant.

La reindustrialització del Vallès

Els treballadors de l’empresa Delphi van aprofitar per demanar als partits polítics que es continuï treballant per reactivar la reindustrialització de la comarca.

La reindustrialització de la comarca prové de la Declaració “Cap a la Segona Reindustrialització del Vallès Occidental” signada en abril de 2015 i que inclou un paquet de 40 accions amb l’objectiu de que la comarca torni a reactivar-se amb una indústria forta i competitiva, per sortir de la crisi.

Comparteix: