Dissabte 27: “Millorem Montflorit” Calçotada/debat al barri de Montflorit

Dissabte 27 de febrer, el Moviment Alternatiu de Montflorit (MAM) organitza una Calçotada Popular. L’objectiu d’aquest acte és obrir una tertúlia-debat per a fer propostes i treballar per tal de “Millorar Montflorit”. Les diverses activitats tindran lloc al Centre Cívic de Montflorit.

Calçotada MAMA la II Festa Alternativa de Montflorit -FAM- de l’estiu passat, una de les activitats va estar un vermut-tertúlia on va estar convidada Universitat Popular de Cerdanyola – UPcdv. Va estar una tertúlia amb intervencions de veïnes i veïns sobre el barri, però també va participar altres persones que s’hi van apropar.

Aquesta calçotada preten ésser un punt de trobada per a passar de la tertúlia al debat i, si és possible, arribar a conslusions i fer propostes sobre allò que es visualitza com a necessari.

Si llavors es va parlar de la riera i el sotabosc, de les passeres i les torres d’electricitat, dels horts…de les previsions per reduir el risc en cas d’incendi i de les necessàries sortides d’emergència per a la gent del barri…aquest cop s’hi vol tornar per concretar.

Durant la tertúlia-debat hi haurà vermut, i previament (10h), es realitzarà un taller sobre la història de la Salsa Romescu i també per a aprendre a elaborar-la. Serà a càrrec del chef David Ros.

 

Programa Calçotada MAM:
10:00h (canvi d’hora) -> 11:00h  Taller de salsa Romescu: Elaboració i explicació dels seus origens i història, a càrreg del chef David Ros.

 

12:00h Vermut-Tertúlia “Millorem Montflorit”, amb la UPcdv

 

13:00h Dinar: Calçots i vi
Opció carn: Botifarra
Opció vegana: Verdures
Preu dinar: 6 €
Tohom està convidat a participar d’aquest debat. Som ciutadania activa!
Comparteix: