Torna la Jugatecambiental al Parc del Turonet

La nova temporada de la Jugatecambiental començarà el 28 de febrer i s’allargarà fins el 12 de juny. La temporada de tardor anirà del 18 de setembre al 27 de novembre i en total s’oferiran 25 sessions que es faran els diumenges d’11 a 13:30h al Parc del Turonet.

jugatecaLa Jugatecambiental oferirà una nova temporada d’activitats que posen en valor la importància social, patrimonial i ambiental dels parcs així com promoure el respecte per l’entorn i el civisme. La primera sessió serà l’Ecojuga el 28 de febrer; es tracta d’un parc de jocs reciclats per potenciar el joc col·lectiu amb els amics i la família, i aprendre d’una manera fàcil i divertida a transformar els residus en objectes útils. En diferents taules es mostrarà una col·lecció de 25 jocs reciclats amb els que els participants podran jugar i veure com estan construïts.

La temporada de cartellactivitat28febrerla Jugatecambiental s’allargarà fins el 12 de juny. Cada diumenge, entre les 11h i les 13:30h, se celebraran activitats de tot tipus relacionades amb la sostenibilitat i adreçades a un públic familiar. Les activitats són gratuïtes i només en algunes caldrà inscripció prèvia.

La Jugatecambiental és un projecte compartit entre l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i els ajuntaments metropolitans. Les sessions programades estan dirigides per educadors/es ambientals amb experiència. L’any 2014 el projecte va començar a funcionar com a prova pilot a 5 parcs metropolitans i l’any passat es va ampliar a 19 parcs, entre ells el Parc del Turonet de Cerdanyola del Vallès. La valoració d’aquesta primera experiència ha estat molt positiva amb un balanç de participació important; es van realitzar 25 sessions i hi van participar 950 persones.

Comparteix: