Els Castellers de Cerdanyola busquen sobrenom!

Els Castellers de Cerdanyola han llençat un concurs obert a tota la ciutadania per trobar un sobrenom a la colla.

CONCURS SOBRENOMDesprés de la presentació de la campanya “100 camises”, els Castellers de Cerdanyola tornen a la palestra amb un concurs que convida a tota la ciutadania a buscar un sobrenom per la colla. Amb aquesta iniciativa haurà de ser el mateix poble de Cerdanyola qui haurà de posar a prova la seva imaginació per posar sobrenom a la seva colla!

Les propostes es poden presentar als Castellers (comunicacio@castellerscerdanyola.cat) des d’avui, 22 de febrer, fins al 6 de març. El 8 de març es publicaran les guanyadores i el divendres 11 de març es publicarà el sobrenom escollit i la persona guanyadora. Gràcies a la col·laboració del restaurant Papitu i l’Irish Pub The 1916, els finalistes seran premiats amb un sopar al Papitu (primer premi), quatre pintes i quatre mitges pintes a l’Irish (segon i tercer premi).

A banda d’aquest concurs, la ciutadania pot sentir-se més castellera assistint als assaigs, que són oberts i es realitzen els dilluns i els dimecres (20-22h) i els divendres (20-23h) al local que l’entitat té al carrer del Remei número 15.
Comparteix: