Un portal de l’Ajuntament publica ofertes de la sanitat privada

L’Ajuntament de Cerdanyola, a través del seu portal “cerdanyoladescomptes.cat”, permet la publicació d’ofertes de centres mèdics privats, ajudant així al creixement de la sanitat privada.

cdv descomptesL’Ajuntament de Cerdanyola té a disposició de tots els comerços i empreses del municipi el web de promocions i descomptes “cerdanyoladescomptes“, una iniciativa que pretén dinamitzar i digitalitzar el comerç local, de proximitat i el teixit empresarial.

Llum verda a la sanitat privada

“Seguro completo de sanidad privada orientado a cubrir todas las necesidades de trabajadores autónomos”. Així comença l’anunci de Sanitas, que perten vendre un paquet de serveis mèdics a les treballadores autònomes.

Qualsevol gran empresa que operi a Cerdanyola pot sol·licitar l’alta d’usuari i penjar els productes i/o serveis que vulgui promocionar, però aquests no es publicaran al portal fins que el Servei Municipal d’Ocupació, Empresa i Promoció Econòmica validi el seu contingut. És a dir, que l’Ajuntament ha donat llum verda a la promoció d’un gran grup empresarial dedicat a la sanitat privada.

Què és Sanitas?

Sanitas és un dels principals grups d’assistència sanitària privada d’Espanya, una empresa que, aprofitant les retallades i el deteriorament de la sanitat pública, no deixa de créixer en nombre de clients. A més a més, ha entrat amb força en el model de gestió públic-privat i ha arribat a fer-se amb la gestió de diferents hospitals públics.

El que mai publicarà Sanitas al portal de l’Ajuntament de Cerdanyola és que:

Una bona manera de lluitar contra aquest sistema privat és no fer propaganda d’empreses com Sanitas. Cada espai al web del portal de l’Ajuntament que es dóna a Sanitas és un espai en contra de la sanitat pública. La web de l’Ajuntament de Cerdanyola, com a servei públic, ha d’estar al costat del personal mèdic que es deixen la pell malgrat que els abaixin el sou, dels professionals d’infermeres que cada dia treballen en pitjors condicions i amb totes les treballadores i professionals de la sanitat pública que cada dia ens cuiden sense mirar si tenim diners o no.

Comparteix: