Quart Cicle de Música de cambra molt variat

Qu4rt Pr1mera presenta el seu tercer disc, “Neurones a la punta d’un iceberg” en acústic en el que serà una oportunitat única per descobrir la genial i camaleònica veu de Pere Jou, que s’acompanya de guitarra i piano.

ciclemuicaEl quart cicle de Música de Cambra inclourà tres concerts, molt variats entre ells i que se celebraran a la sala d’actes del Museu d’Art de Cerdanyola. El primer serà un concert en acústic de Qu4rt Pr1mera, el dissabte 13 de març se celebrarà una Schubertiada al Mestre Morral i el diumenge 14 de març actuarà Wom Trio en commemoració del Dia Internacional de la Dona. José Antonio Guillem, tècnic municipal i coordinador del cicle, destaca que “volem trencar amb la idea que la música de cambra ha de ser música clàssica; la música de cambra vol dir música en petit format”. Els concerts seran gratuïts i l’aforament serà limitat.

Pere Jou, la veu del grup de pop Qu4rt Pr1mera , presentarà al Museu d’Art de Cerdanyola, el diumenge 21 de febrer a les 12h, el tercer disc del grup Neurones a la punta d’un iceberg. Acompanyat de guitarra i piano, el cantant, tornarà als inicis de la banda quan actuaven en menjadors de cases particulars i interpretarà les deu cançons del darrer disc publicat.

Wom Trio oferirà, el diumenge 13 de març a les 12h, un concert emmarcat dins dels actes commemoratius del Dia Internacional de la Dona (8 de març). El trio format per Clara Luna, Laia Fortià i Gemma Abrié captivaran al públic amb la seva música, una confluència entre el jazz, la bossanova, el soul o el pop.

La Shubertiada al Mestre Morral serà la guinda del quart Cicle de Música de Cambra i es durà a terme el dissabte 12 de març a partir de les 17:30h. Amb un format diferent de l’habitual, Antoni Fajardo ha organitzat una vetllada on es donaran cita diferents modalitats artístiques per a estimular tots els sentits. La vetllada disposarà de tres parts diferenciades entre elles i independents. El públic podrà escollir a quines assistir i el preu de l’entrada serà pel sistema de taquilla inversa. A cadascuna de les parts la música programada anirà acompanyada d’a lguna actuació d’altre modalitat artístiques com pintura, vídeo-art i dansa. A més, les actuacions comptaran amb un perfum creat per a l’ocasió per un mestre perfumista. La conductora de l’acte farà una narració recitant diferents poemes.

Comparteix: