L’Ajuntament informa diàriament a través de les xarxes socials dels treballs de neteja a la ciutat

Les xarxes socials municipals informen des del passat dilluns de les tasques de neteja més destacades que s’hi fan a la ciutat. Ho fan la pàgina Facebook de l’Ajuntament i el perfil twitter municipal.

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

Aquesta publicació es farà de dilluns a divendres. Respon a la voluntat del govern municipal de facilitar al veïnat tota la informació sobre la neteja de la via pública, un servei que suposa una important despesa a les arques públiques – és la partida més important – i genera preocupació i interès veïnal.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és que la ciutadania es coresponsabilitzi d’aquest servei, ajudant l’Ajuntament a millorar-lo, tant en la seva qualitat com en l’eficiència a l’hora de dur-lo a terme. És per això que el govern municipal demana a la ciutadania que faci les seves aportacions per millorar el servei de neteja.

Aquesta publicació suposa un pas més per potenciar la participació de la ciutadania en la gestió de Cerdanyola del Vallès i, en aquest cas, de la seva neteja. Els canals de comunicació entre l’A juntament i el veïnat registren moltes aportacions, queixes i suggeriments del veïnat sobre la neteja, que el govern local agraeix i intenta solucionar deficiències i implementar propostes, en mesura del possible, per millorar la neteja de Cerdanyola del Vallès.

La neteja de la ciutat

La planificació de la neteja de la ciutat té caràcter bisetmanal. S’organitza en funció de la tipologia dels sectors en què es divideix el terme municipal. Es du a terme, bàsicament, de dilluns a divendres, en horaris de matí i tarda.

Són diverses les tasques que fan els equips de neteja assignats a la ciutat. S’hi fan neteges manuals i mecanitzades que afecten als vials, espais interiors (places) i zones verdes de cada zona. També es programes neteges de manteniment als diversos sectors i es recullen i netegen les papereres que hi ha al municipi.

Destaca una cura especial per les zones de jocs infantils tant pel que fa a la neteja i al manteniment. Altres aspectes destacats són les neteges amb aigua a pressió que es fan al carrer de Sant Ramon, des de la Plaça de l’Abat Oliba fins al carrer Anselm Clavé (tots els dilluns) i els divendres a l’eix comercial de l’Avinguda de Catalunya, des de Plaça de l’Abat Oliba, carrer de Francesc Layret fins a l’Avinguda de la Primavera. La neteja d’aquestes vies correspon a una demanada dels comerciants i hostalers d’aquestes zones.

Comparteix: