El CPA Cerdanyola aconsegueix dos podis al Campionat de Barcelona

El Club Patinatge Artístic de Cerdanyola continua sumant victòries. L’última va ser aquest cap de setmana al pavelló d’Horta, on va aconseguir dos podis i va classificar a sis patinadores per al Campionat de Barcelona de Figures Obligatòries.

Naiara, Paula, Diana, Alfred, Marta, Anna i Clàudia

Naiara, Paula, Diana, Alfred, Marta, Anna i Clàudia

El pavelló d’Horta va ser l’escenari d’un gran dia per al club local de patinatge artístic, que es presentava a la Ciutat Condal amb nou patinadores en les categories de cadet, juvenil i junior.

En la categoria Júnior tres participants de Cerdanyola, Diana M. Bran aconseguia pujar al podi en 3a posició, Clàudia Borràs aconseguia quedar la 9a classificant les dues per al Català, Sara Nogueira que debutava en categoria A aconseguia una bona 21a posició.

En la categoria Juvenil, Maria Soldevila s’alçava amb la 2a plaça, Paula Navarro amb la 6a, Anna Ruiz amb la 9a i Marta Rius amb la 12a, totes classificades per al Català. Naiara Barranc debutant en aquesta categoria, tot i classificar-se en la 8a posició no aconseguia per poc els mínims per anar al Campionat de Catalunya.

En categoria Cadet l’única representant del CPACV Gemma López, es quedava amb una discreta 30a posició.

Els seus entrenadors Alfred Alsinet i Adela Berbel, valoraven molt positivament els resultats, que no havien estat gens fàcils, “la categoria A és molt complicada, el nivell de qualitat està molt alt, de manera que és un campionat molt exigent”, remarcava Alfred, el coordinador tècnic del Club, que se sentia molt satisfet amb els resultats obtinguts i ja pensava en seguir treballant de cara al proper Campionat de Catalunya que es realitzarà a Mollet el 2 i 3 d’abril.

Comparteix: