Nous cursos de formació ocupacional FOAP 2015

Les persones candidates han de ser persones preferentment aturades inscrites a l’OTG i tenir el graduat en ESO i/o batxillerat. A més, les persones d’entre 16 i 30 anys han d’estar inscrites en el Registre de Garantia Juvenil.

FOAP2015Els cursos que s’ofereixen corresponen a diferents especialitats: Muntatge i manteniment d’i nstal·lacions solars tèrmiques (590 hores), Soldadura amb elèctrodes i revestiment i TIG (720 hores), Soldadura Oxigàs i MIG/MAG (640 hores), Gestió administrativa i financera del comerç internacional (680 hores). Aquests cursos tenen una part teòrica i una pràctica. També inclouen temàtica sobre la prevenció de riscos laborals a l’entorn de treball, el medi ambient, la igualtat de gènere i tècniques de recerca de feina. Les persones assistents fan pràctiques en empreses.

D’altra banda també hi ha dues accions, sense certificat de professionalitat, destinades a la formació transversal de l’alumnat en idiomes: Anglès financer (150 hores) i Anglès de gestió comercial (200 hores).

Les persones candidates interessades en participar en el procés de selecció preferentment han de ser persones en situació d’atur inscrites a l’OTG i han de tenir el graduat en ESO i/o batxillerat. A més, les persones joves d’entre 16 i 30 anys han d’estar inscrites en el Registre de Garantia Juvenil. Per a optar al procés de selecció, cal posar-se en contacte amb el Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica al telèfon 935 947 050

“Aquest projecte està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la ORDRE EMO/260/2015, per la qual s’aproven les bases per la concessió de subvencions per a la realització d’accions de formació d’o ferta en àrees prioritàries adreçades prioritàriament a persones treballadores desocupades que promou el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya”.

Comparteix: